lunes, 21 de septiembre de 2015

En funció de les respostes...

Aquest dijous hi torna a haver ple municipal en horari habitual, un ple que servirà per tal que des de PUSA presentem dues mocions, ambdues transcendentals al nostre parer, i de la qual es traspuarà el tarannà de l’equip de govern en funció de la resposta que donin a les mateixes.

En una d’elles, proposem la rebaixa de l’IBI, modificant a la baixa el tipus impositiu que depèn del consistori pel què fa a aquest impost. La pressió fiscal que vivim els vilatans i vilatanes és cada vegada més severa, i tenint en compte que la pujada de l’IBI proposada des de l’estat ha de servir per maquillar els comptes dels consistoris més endeutats, i que el nostre no es troba en aquest grup, l’Ajuntament de SAV ha de poder assumir aquesta rebaixa sense problemes.

En l’altra moció, demanem un local equipat per tal que els partits de l’oposició puguem realitzar la nostra tasca de forma més còmode, i a la vegada ens serveixi per rebre a vilatans i vilatanes.

Com dèiem, doncs, la resposta que doni CDC i ERC a les dues mocions servirà, una, per comprovar si tenen en compte el moment econòmic que vivim la majoria de famílies de la nostra terra, i la segona, com a indicador de la qualitat democràtica del municipi. Confiem en què ambdues siguin afirmatives.

2 comentarios:

  1. Gràcies, Ferran! Penso que des del PUSA estem fent una bona feina a favor dels nostres veïns i veïnes. I tu també hi tens molt a veure...

    ResponderEliminar