lunes, 5 de octubre de 2015

Agafeu el transport públic... pels picarols!

Hora punta. Avui, tal i com ja ha passat en vàries ocasions en els darrers dies, desenes i desenes de passatgers que anaven a Barcelona a treballar, no han pogut pujar al tren ja que aquest estava completament ple. Així, usuaris de Mollet, La Llagosta, Montmeló o Sant Andreu han hagut d’esperar al següent comboi per veure si estaven “de sort” i podien accedir als vagons. Altres, de Cardedeu, Granollers o Montmeló, han estat més afortunats i malgrat anar tot el viatge drets i apretats, han pogut arribar a les seves feines sense tan retard... només l’habitual de Renfe, que oscil·la entre els cinc i els vint minuts.

Aquest comença a ser un fet lamentablement usual a Rodalies, que en horari punta, enlloc de posar trens dobles, opta pels senzills. El resultat, catastròfic, si tenim en compte la quantitat de persones que, malgrat ser a l’estació a la seva hora, no poden arribar puntuals als seus llocs de treball.
Desconec el motiu pels quals ara s’opta per fer circular aquests trens amb menor capacitat. Desconec per què es maltracta sistemàticament l’usuari. És un fet, però, que la cosa no pot seguir així. En cas contrari, i quan algú ens recomani agafar el transport públic, direm que sí, però que l’agafarem dels picarols i apretarem ben fort!

No hay comentarios:

Publicar un comentario