lunes, 7 de diciembre de 2015

No mateu el missatger

Són diferents els motius pels quals vaig sortir enfadat del darrer ple municipal, uns motius que tard o d'hora exposaré.  Ara bé, el que més em va molestar, i per deformació professional, va ser l'atac contra El9Nou per part de l'equip de govern de Sant Antoni de Vilamajor.

Es va acusar al periòdic -que bé que en aquesta ocasió el ple s'hagi enregistrat i es pugui escoltar, o s'hauria de poder escoltar, des de la web de Ràdio Vilamajor!- de faltar a la veritat,  de tergiversar informacions i, fins i tot, que no era la primera vegada que això passava... Unes acusacions molt greus i fora de lloc, arrel de les notícies que ha publicat El9Nou sobre la rebaixa de l'IBI, proposada pel PUSA malgrat es vulgui amagar, i l'eliminació del Punt d'Emergència de residus de Les Pungoles.

És habitual, quan a un personatge públic l'incomoda la tasca dels mitjans de comunicación, acusar a aquests de tots els seus mals i errors. Aquest és un atemptat contra la llibertat d'expressió, un dels béns més preuats de la democracia.

Si us plau, no mateu el missatger!

No hay comentarios:

Publicar un comentario