lunes, 2 de noviembre de 2015

Qui tacet consentire videtur*


Fa un parell de dilluns que no actualitzo el bloc, cosa que m’està causant cert neguit per aquest silenci, provocat per les obligacions laborals, familiars i acadèmiques. M’obligo a escriure periòdicament, i considero que, no poder-ho fer, és pràcticament una falta de respecte per tu, lector, que et molestes a llegir aquestes línies.

Ara bé, no tothom té la mateixa percepció sobre els seus silencis. M’explico. En les darreres setmanes he presentat tres instàncies a l’Ajuntament. Una, fa mes d’un mes, demanant realitzar una consulta als veïns sobre com resoldre la problemàtica del Punt d’Emergència de Residus de Les Pungoles. Les altres dues, fa quinze dies, demanant saber els terminis per l’arribada de fibra òptica i gas a les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor, i preguntant sobre els possibles efectes de la campanya de fumigació realitzada a les Pungoles.

La resposta, en totes tres, la mateixa: silenci. Menteixo. En referència a les escombraries, i a través de El9Nou, el regidor de serveis deia que de consulta, res de res (per què s’ha de demanar l’opinió als veïns?) i que s’havia d’eliminar de forma urgent i immediata el punt, per resoldre la problemàtica. Avui, un mes després, tot segueix igual.
Ni respostes ni solucions. Malauradament, aquesta, una pràctica habitual en la política local.

*Qui calla, atorga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario