martes, 15 de diciembre de 2015

Facilitant les coses

Un altre ple en horari infantil (i en van...). Un dimecres a la una del migdia, per facilitar l'assistència a aquells regidors que, com jo, tenim l'estrany vici de treballar entre setmana. Per acabar-ho d'adobar, és un ple demanat pels partits de l'oposició, un ple que ens hem treballat molt, moltíssim, i que afecta temes tan sensibles com la seguretat i la manipulació d'informes policials al nostre municipi. Un ple al qual, pels qui tenim l'estrany vici de treballar entre setmana ja que no vivim de la política, serà complicat poder-hi assistir.

Una vegada més aflora el tarannà d'un equip de govern entossudit en silenciar la tasca de l'oposició. Facilitant les coses, com sempre. Promovent el diàleg i la tasca conjunta.

Igual com va passar amb la sessió informativa oberta a la ciutadania d'explicació del pressupost municipal. Brillant i un gran exercici de transparència, si no fós que no se'ns va deixar participar en l'elaboració d'aquests pressuposts, ni se'ns va convocar prèviament... almenys fins que per twitter em vaig queixar al respecte. Llavors, i només llavors, es va avisar als portaveus dels partits de l'oposició per informar de l'acte i presentar somerament els pressuposts. Faltaven dos dies per l'acte.

I a sobre m'he de sentir critiques d'aquells qui no volen treballar plegats, d'aquells que empren la ironia per enriure's de l'horari escollit del ple, d'aquells qui fan callar a companys de consistori al mig d'una sessió o d'aquells qui acusen als mitjans de comunicació de tergiversar fets i paraules... és clar, és clar, Bon Nadal!

No hay comentarios:

Publicar un comentario