lunes, 24 de agosto de 2015

Passió contra raó

Malauradament, en la política d'avui en dia i el seu entorn, preval la passió sobre la raó. Ja sigui a nivell europeu, estatal, nacional o local, tenen més força els arguments del cor i les parts baixes sobre aquells pensats, raonats i treballats.

Avui, les tertúlies polítiques ja ocupen el 'prime time' d'algunes televisions, i des de lluny, es fa difícil distingir-les d'una tertúlia esportiva o del cor. Vaja, que qualsevol debat polític pot començar amb la capçalera del 'Sálvame De Luxe' i no passaria res.

Especialment evident es fa aquesta tendència pel què fa al 27-S. Els mitjans es posicionen sense cap mena de vergonya, cap a un o altre extrem, segons s'editin des de Barcelona o Madrid. I els polítics... bé, de moment apel·lant a la passió i oblidant-se d'argumentar sòlidament la seva opció. Tinc molt clar quin futur vull per les meves filles i el meu país, però agraïria que algú s'esmercés en explicar-me avantatges i inconvenients, tant d'agafar el cotxe i marxar, com de deixar-lo aparcat en zona blava.

No hay comentarios:

Publicar un comentario