lunes, 10 de agosto de 2015

Caça al PUSA

Un equip de govern té dues maneres d’escoltar l’oposició: o bé acceptant aquelles crítiques constructives i tendint ponts per treballar plegats, o bé, directament, obrint una cacera de bruixes indiscriminada contra l’oposició, vetant i posant pals a les rodes a la seva tasca i emprant estratègies de tot tipus per desprestigiar-la, amb fins electoralistes.

I els dos partits que formen part de l’equip de govern de Sant Antoni de Vilamajor han optat per aquesta segona via. Veient els resultats del PUSA en les darreres eleccions municipals, han prioritzat la seva estratègia en intentar destruir el Partit de les Urbanitzacions, amb maniobres brutes i fastigoses, per sobre d’ocupar-se de la seva veritable missió: governar i governar bé. Prefereixen centrar-se en evitar que el PUSA segueixi creixent i que d’aquí a quatre anys repeteixi o millori els actuals resultats, que en el que realment els pertoca. Surrealisme en estat pur que aquest equip de govern neoliberal es dediqui sistemàticament a fer oposició de l’oposició. SAV se’n ressentirà.

En el darrer ple municipal, des del PUSA vàrem presentar una moció per declarar persona non grata a SAV a l’assassí del lleó Cecil, Walter James Palmer. Una moció que servia per posar de manifest que som un municipi respectuós amb la natura i el medi ambient i contrari a la caça lúdica. Malgrat que tots els regidors vàrem donar suport aquesta moció, sembla que alguns ho van fer només per guardar l’aparença, si tenim en compte l’exagerada caça al PUSA que estan pregonant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario