lunes, 27 de julio de 2015

De l’embranzida a la inèrcia

Celebro amb entusiasme l’organització d’una sessió de cinema a la fresca aquest proper divendres a Les Pungoles. Entre la reunió de l’antena, la Festa Major de Les Pungoles i ara aquest nou acte cultural, l’Ajuntament ha organitzat o col·laborat amb més actes a les urbanitzacions en aquests dos mesos del nou mandat, que en tota l’anterior legislatura (bé, i en les precedents).

Una bona senyal que demostra que han entès la voluntat de les urnes. El PUSA ha estat treballant en els darrers cinc anys per aconseguir que les urbanitzacions no quedessin al marge del nucli urbà, i sembla que anem pel bon camí. La tasca del Partit de les Urbanitzacions ha servit per donar aquesta embranzida necessària en pro de les urbanitzacions, i ara s’està aprofitant aquesta inèrcia creada (cosa que ens alegra profundament!).

Ara nomes cal esperar que la inèrcia aguanti els quatre anys de mandat... i més enllà! Una nova mostra ha de ser durant la Festa Major del municipi, a finals d’agost, on esperem que el percentatge de 54 actes nucli urbà, 1 a les urbanitzacions, variï considerablement. Les urbanitzacions ho agrairan, SAV també. Perquè tots som poble!

No hay comentarios:

Publicar un comentario